Menu

ΚΑΣ

Event date: 12/6/2018 1:00 μμ - 11:00 μμ Export event
/ Κατηγορίες: ΚΑΣ

Πρόσκληση – Ημερήσια Διάταξη – Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018, ώρα 13.00, στο αμφιθέατρο του κτηρίου του Υπουργείου Πολιτισμού

 

 

           ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

             ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

            ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Τηλ.: 213 1322 292-4, 213 1322 299, 213 1322 351 Fax: 210-8201418, 210-8201428

 

 

 Αθήνα, 8 Ιουνίου 2018

 

 

Σας ειδοποιούμε ότι το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει την Τρίτη 12 Ιουνίου 2018 και ώρα 13.00, στο αμφιθέατρο του κτηρίου του Υπουργείου Πολιτισμού, Μπουμπουλίνας 20, Αθήνα, σύμφωνα με την ακόλουθη ημερήσια διάταξη (Πράξη 22).

 

 

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ

Εισηγήτρια: Έλ. Κουντούρη

  1. Έγκριση ή μη αναοριοθέτησης του αρχαιολογικού χώρου του Διονύσου, Δ.Ε. Διονύσου, τμήματος Δ.Ε. Ροδόπολης και τμήματος Δ.Ε. Δροσιάς, Δήμου Διονύσου, Περιφέρειας Αττικής.
  2. Έγκριση ή μη απαλλοτρίωσης ή απευθείας εξαγοράς αγροτεμαχίων με αριθμ. 1-6 στον αρχαιολογικό χώρο Αβδήρων, στην περιοχή «Βάλτα Ζαμπάκη», Δήμου Αβδήρων, Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
  3. Έγκριση ή μη της «Διαχειριστικής Μελέτης Συνιδιόκτητου Δάσους Βεργίνας (2016-2025)», εντός του κηρυγμένου αρχαιολογικού χώρου των Αιγών, Τ.Κ. Βεργίνας, Δήμου Βέροιας, Π.Ε. Ημαθίας, Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
  4. Έγκριση ή μη διατήρησης αρχαίων καταλοίπων που αποκαλύφθηκαν στο πλαίσιο του έργου «Κατασκευή Συλλεκτήρων Ομβρίων στις Περιοχές Σαλαμίνας και Παλουκίων της νήσου Σαλαμίνας», επί της οδού Ζωοδόχου Πηγής, Δήμου Σαλαμίνας, Περιφέρειας Αττικής.
  5. Τροποποίηση της αρ. 16/02.05.2018, γνωμοδότησης του ΚΑΣ σχετικά με αίτηση Θεραπείας του Κων/νου Αθανασόπουλου κατά της υπ΄ αρ. πρωτ. ΥΠΠΟΑ/ΓΔΑΠΚ/ ΔΙΠΚΑ/ΤΠΚΑΧΜΑΕ/Φ5/216249/129794/8866/2534/30.06.2016 Υ.Α., που αφορά στη μη αποδοχή προηγούμενης Αιτήσεως Θεραπείας (κατά της υπ΄ αρ.πρωτ.ΥΠ.ΠΟ.Α/ ΓΔΑΠΚ/ΔΙΠΚΑ/ΤΑΧ/Φ04/256240/150189/16279/6259/07.10.2014 ΥΑ), σχετικά με αίτημά του για δενδροφύτευση βερυκοκιών σε αγροτεμάχιο φερομένης ιδιοκτησίας του στη θέση «Φάκλαρη» στο Σπηλιωτάκη, Δ.Δ. Κιβερίου, Δήμου Άργους-Μυκηνών, Π.Ε. Αργολίδας, Περιφέρειας Πελοποννήσου.
  6. Έγκριση ή μη αιτήματος Δημητρίου Πετρόπουλου για χορήγηση αδείας φύτευσης ελαιοδέντρων σε αγροτεμάχια φερομένης ιδιοκτησίας του στη θέση «Εκκλησούλα ή Νησί», Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, Π.Ε. Ηλείας, Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
  7. Έγκριση ή μη παραχώρησης χρήσης του Ωδείου Ηρώδου Αττικού σε καλλιτεχνικούς φορείς για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων κατά τη φθινοπωρινή περίοδο του έτους 2008 (β’ μέρος).
  8. Έγκριση ή μη παραχώρησης χρήσης του Αρχαίου Θεάτρου της πόλης της Επιδαύρου στην «Ελληνικό Φεστιβάλ Α.Ε.» για την πραγματοποίηση καλλιτεχνικών εκδηλώσεων κατά τη θερινή περίοδο του έτους 2018.
  9. Έγκριση ή μη παραχώρησης χρήσης του αρχαίου Σταδίου του ιερού του Ασκληπιού στην Επίδαυρο στην «Ελληνικό Φεστιβάλ Α.Ε.» για την πραγματοποίηση καλλιτεχνικών εκδηλώσεων κατά τη θερινή περίοδο του έτους 2018.
  10. Έγκριση ή μη σκηνικών παραστάσεων του εγκεκριμένου προγράμματος της «Ελληνικό Φεστιβάλ Α.Ε.»: α) στο θέατρο του Ιερού του Ασκληπιού στην Επίδαυρο β) στο θέατρο της αρχαίας πόλης της Επιδαύρου, και γ) στο στάδιο του Ιερού του Ασκληπιού στην Επίδαυρο, για το θέρος 2018.
  11. Έγκριση ή μη αιτημάτων: α) του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων, προκειμένου να πραγματοποιηθούν πολιτιστικές εκδηλώσεις στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας 2018, β) του Οργανισμού Καλλιτεχνικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων (Ο.Κ.Π.Ε.), προκειμένου να πραγματοποιηθούν πολιτιστικές εκδηλώσεις στο πλαίσιο του 37ου Φεστιβάλ Πάτρας – Θεσμός Αρχαίου Δράματος, γ) τρίτων φορέων, για την προσωρινή παραχώρηση χρήσης του Ρωμαϊκού Ωδείου Πατρών και του κάστρου του Ρίου, προκειμένου να πραγματοποιηθούν πολιτιστικές εκδηλώσεις, κατά το διάστημα των μηνών Ιουνίου, Ιουλίου, Αυγούστου και Σεπτεμβρίου 2018.
  12. Έγκριση ή μη αιτήματος της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης της εταιρείας «Σύγχρονο Θέατρο Β. Διαμαντόπουλος» για την προσωρινή παραχώρηση χρήσης του Ωδείου Ρωμαϊκής Αγοράς Θεσσαλονίκης, προκειμένου να πραγματοποιηθεί θεατρική παράσταση με τίτλο «Ματωμένος Γάμος» του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα, στις 16 Ιουνίου 2018.
  13. Έγκριση ή μη αιτήματος του «Δικτύου Δελφών» για την προσωρινή παραχώρηση χρήσης του  χώρου της Ρωμαϊκής Αγοράς, εντός του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών, προκειμένου να πραγματοποιηθεί θεατρική παράσταση στο πλαίσιο διοργάνωσης του «Φεστιβάλ Δελφών» 2018, στις 17 και 18 Ιουνίου 2018.
  14. Έγκριση ή μη αιτήματος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Άργους-Μυκηνών (ΚΕΔΑΜ) σχετικά με την προσωρινή παραχώρηση χρήσης του Αρχαίου Θεάτρου Άργους για την πραγματοποίηση του «Φεστιβάλ Άργους» 2018.
  15. Έγκριση ή μη αιτήματος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Ιωαννίνων για την προσωρινή παραχώρηση χρήσης του αρχαίου θεάτρου Δωδώνης, προκειμένου να πραγματοποιηθεί το «2ο Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος», κατά το χρονικό διάστημα από 11 Ιουλίου έως 4 Αυγούστου 2018.
  16. Έγκριση ή μη του αιτήματος του Δήμου Δωδώνης για την προσωρινή παραχώρηση του Αρχαίου Θεάτρου Δωδώνης, για την πραγματοποίηση του Φεστιβάλ Δωδώνης από 4 έως 12 Αυγούστου 2018.
  17. Έγκριση ή μη αιτήματος του σωματείου «Διάζωμα» για τη χορήγηση άδειας κινηματογράφησης και αεροκινηματογράφησης στους αρχαιολογικούς χώρους της Nικόπολης, του Νεκρομαντείου του Αχέροντα, της Κασσώπης, των Γιτάνων, της Δωδώνης, στο αρχαίο θέατρο της Αμβρακίας, στο βυζαντινό ναό της Παρηγορήτριας στην Άρτα και στο Μουσείο Ιωαννίνων, στο πλαίσιο παραγωγής ταινίας τεκμηρίωσης (ντοκιμαντέρ) με τίτλο «Πολιτιστική Διαδρομή των Αρχαίων Θεάτρων της Ηπείρου: Mέσα από τα μάτια μιας Instagrammer», κατά το χρονικό διάστημα από 25 Ιουνίου έως και 30 Ιουνίου 2018.
  18. Έγκριση ή μη αιτήματος του «Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων» για την χορήγηση άδειας κινηματογράφησης, αεροκινηματογράφησης και φωτογράφησης στο πλαίσιο παραγωγής ενημερωτικής ταινίας για τα αναστηλωτικά έργα στην Ακρόπολη, εντός μηνός Ιουνίου 2018.
  19. Έγκριση ή μη αιτήματος της Γαλλικής Σχολής Αθηνών για τη συνέχιση της αρχαιολογικής έρευνας στην Κίρρα, Π.Ε. Φωκίδας, κατά το 2018, στο πλαίσιο νέου πενταετούς προγράμματος (2018-2022).​
  20. Έγκριση ή μη του αιτήματος της Ιταλικής Αρχαιολογικής Σχολής Αθηνών για διετή παράταση (2018-2019) του ερευνητικού προγράμματος στην Ηφαιστία Λήμνου. ​
  21. Έγκριση ή μη του αιτήματος του Τομέα Αρχαιολογίας και Ιστορίας της Τέχνης της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών για πενταετή (2018-2022) παράταση της ανασκαφικής έρευνας στη θέση Παραβέλα Άργους Ορεστικού Π.Ε. Καστοριάς, σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Καστοριάς.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ - ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ

Εισηγήτριες: Έλ. Κουντούρη – Σ. Χούλια-Καπελώνη

  1. Έγκριση ή μη εργασιών στον περιβάλλοντα χώρο και στα κτίσματα της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου «Αγριλίων», Δήμου Κεφαλονιάς.
  2. Έγκριση ή μη μελέτης «Ανάπλαση του Δημοτικού Κήπου Χίου - Μετατροπή των οδών Πολυτεχνείου και Χιόνης σε οδούς ήπιας κυκλοφορίας στο Ιστορικό Κέντρο του Δήμου Χίου, δημιουργία της πλατείας Οίκου Χίου Διδασκάλου και ανάπλαση ανατολικού τμήματος πλατείας Βουνακίου και οδού Κένεντυ της Δημοτικής Ενότητας Χίου», Δήμου Χίου, Π.Ε. Χίου, Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ - ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ - ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ, ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Εισηγήτριες: Έλ. Κουντούρη – Σ. Χούλια–Καπελώνη- Α. Λαζαρίδου

  1. Έγκριση ή μη όρων, διαδικασιών και καθορισμού των οργάνων χορήγησης άδειας για την προσωρινή παραχώρηση χρήσης μνημείων, αρχαιολογικών χώρων, ιστορικών τόπων και μουσείων για την πραγματοποίηση πολιτιστικών ή άλλων εκδηλώσεων.
  2. Έγκριση ή μη αιτήματος της γαλλικής εταιρείας παραγωγής «Commune Image Media» για τη χορήγηση άδειας κινηματογράφησης και αεροκινηματογράφησης σε  αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία αρμοδιότητας των ΕΦΑ Πόλης Αθηνών, Ανατολικής Αττικής, Φωκίδας, Πιερίας, Ιωαννίνων και Κυκλάδων, στο πλαίσιο παραγωγής επεισοδίου  της σειράς του κρατικού γαλλικού καναλιού France 5, με τίτλο «Connaissance du monde (Γνώση του κόσμου- Ελλάδα)», από 1 έως 30 Ιουλίου 2018.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ - ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ, ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Εισηγήτριες: Έλ. Κουντούρη – Α. Λαζαρίδου

  1. Έγκριση ή μη αιτήματος της γαλλικής εταιρείας παραγωγής «Lato Sensu Productions» για την χορήγηση άδειας κινηματογράφησης και αεροκινηματογράφησης σε αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία αρμοδιότητας των Εφ.Α. Κεφαλληνίας και Ιθάκης, Ευβοίας και Παλαιοανθρωπολογίας-Σπηλαιολογίας στο πλαίσιο παραγωγής δραματοποιημένου ντοκιμαντέρ με τίτλο «Sur les traces d’ Ulysse avec Sylvain Tesson», κατά το χρονικό διάστημα από 19 έως 25 Ιουνίου 2018.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ

Εισηγήτρια: Σ. Χούλια–Καπελώνη

  1. Έγκριση ή μη  διατήρησης αρχαιοτήτων στη χ.θ. 503+384  – χ.θ  503+502 στην περιοχή «Βέργα», Δήμου Καστοριάς, Π. Ε. Καστοριάς, Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο κατασκευής του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου  (ΤΑΡ).
  2. Έγκριση ή μη προκαταρκτικής μελέτης για τη χωροθέτηση τουριστικού λιμένα και κέντρου ναυταθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Ηρακλείου στην περιοχή του παραλιακού μετώπου που γειτνιάζει με το Παγκρήτιο Στάδιο, στα δυτικά της πόλης του Ηρακλείου.
  3. Έγκριση ή μη αιτήματος των Σχολών Χορού Ε. Παρασκευά, Ε. Κιαζίμ, Μ.Γκίκα, Ι.Σεϊτη για την προσωρινή παραχώρηση χρήσης του θεάτρου της Μεσαιωνικής Τάφρου «Μελίνα Μερκούρη» στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων, εντός μηνών Ιουνίου και Ιουλίου 2018.
  4. Έγκριση ή μη αιτήματος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συμποσίου Σύμης για την προσωρινή παραχώρηση χρήσης: α) του Προμαχώνα του Παλατιού του Μ. Μαγίστρου στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου για την πραγματοποίηση της τελετής έναρξης του Συμποσίου Σύμης την 1η Ιουλίου 2018, και β) του Καταλύματος της Ισπανίας για την πραγματοποίηση  διάλεξης, στις 4 Ιουλίου 2018.
  5. Έγκριση ή μη αιτήματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας για την προσωρινή παραχώρηση χρήσης του αρχαιολογικού χώρου του Φρουρίου Ρίου Πατρών, προκειμένου να διεξαχθεί η Τελετή Έναρξης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Τοξοβολίας Νέων 2018 – “European Youth Championships 2018 – Patras”, στις 26 Ιουνίου 2018.
  6. Έγκριση ή μη αιτήματος του Δήμου Ρόδου για την προσωρινή παραχώρηση χρήσης του Προμαχώνα του Παλατιού του Μ. Μαγίστρου στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, προκειμένου να πραγματοποιηθεί Συνέδριο του Συνδέσμου των Ελληνοαυστραλών Δικηγόρων, στις 9 Ιουλίου 2018.
  7. Έγκριση ή μη αιτήματος του Συλλόγου Ιστορικών Μελετών «Κορυβάντες» και του Πολιτιστικού Συλλόγου  «Μεσαιωνικό Ρόδο» για την προσωρινή παραχώρηση χρήσης της  αίθουσας στην Πύλη D’Amboise και του ευρύτερου χώρου στη Μεσαιωνική Τάφρο, προκειμένου να πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις, κατά το χρονικό διάστημα  από 28 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου 2018.
  8. Έγκριση ή μη αιτήματος του Δήμου Λέσβου για την προσωρινή παραχώρηση χρήσης              της Δυτικής Τάφρου του Κάστρου της Μυτιλήνης, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Λεσβιακό  Καλοκαίρι  2018».

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ, ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Εισηγήτρια: Α. Λαζαρίδου

  1. Έγκριση ή μη αποδοχής παραχώρησης χρήσης του Κτηρίου Γενικής Εξυπηρέτησης της Μαθητικής Εστίας Νάουσας, από τον Δήμο Νάουσας στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας, προκειμένου να στεγαστεί χώρος αποθήκευσης ευρημάτων της βόρειας Ημαθίας και πρότυπο επισκέψιμο κέντρο συντήρησης και παρουσίασης αρχαιολογικού υλικού, αρμοδιότητας Εφορείας Αρχαιοτήτων Ημαθίας.
  2. Έγκριση ή μη του αιτήματος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου για  τον προσωρινό δανεισμό είκοσι (20) κεραμικών έργων από το Μουσείο Μπενάκη και σαράντα οκτώ (48) έργων από τη Δημοτική Πινακοθήκη Ρόδου, στο πλαίσιο παρουσίασης της περιοδικής έκθεσης «ICARO – ΙΚΑΡΟΣ,  Το εργοστάσιο Κεραμικών της Ρόδου 1928 – 1988», στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου στη Ρόδο, κατά το χρονικό διάστημα από 27 Ιουνίου έως 31 Δεκεμβρίου 2018 (διάρκεια δανεισμού: 15 Ιουνίου 2018-20 Ιανουαρίου 2019).
  3. Tροποποίηση της αρ. πρωτ. ΥΠΠΟΑ/ΓΔΑΠΚ/ΔΑΜΕΕΠ/ΤΕ/116085/ 79843/ 2195/601 Υπουργικής Απόφασης σχετικά με την έγκριση του αιτήματος των Gallerie degli Uffizi, στη Φλωρεντία, για την προσωρινή εξαγωγή με σκοπό το δανεισμό δύο (2) αρχαίων έργων αρμοδιότητας Εφορείας Αρχαιοτήτων Αθηνών και Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου προκειμένου να παρουσιασθούν στην περιοδική έκθεση «Riding through time. The art of horse riding from Antiquity to the Middle Ages» στο κτήριο Limonaia Grande, ως προς τις ημερομηνίες διάρκειας της έκθεσης.  

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ

Εισηγητής: Θ. Βλαχούλης

  1. Έγκριση ή μη μελέτης συντήρησης και αποκατάστασης νότιας πτέρυγας Ιεράς Μονής Φιλοθέου Αγίου Όρους. 
  2. Έγκριση ή μη μελέτης στερέωσης και αποκατάσταση του Οικονομείου και του Ιερού Ναού Αγίων Πάντων Δάφνης και διαμόρφωσης περιβάλλοντος χώρου Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας Αγίου Όρους.
  3. Έγκριση ή μη αρχιτεκτονικής, στατικής και Η/Μ μελέτης για την αποκατάσταση συγκροτήματος παραδοσιακού καταλύματος στο Χάνι της Ιεράς Μόνης Τιμίου Προδρόμου Σερρών.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΤΕΡΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ

Εισηγήτρια: Μ. Μερτζάνη

  1. Έγκριση ή μη της «Μελέτης συντήρησης των τοιχογραφιών Καθολικού Μονής Βλατάδων Θεσσαλονίκης», Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
  2. Έγκριση ή μη της «Μελέτης συντήρησης των τοιχογραφιών του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Βεύης», Π. Ε. Φλώρινας, Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.
  3. Έγκριση ή μη της «Μελέτης συντήρησης του ναού του Παλαιού Ταξιάρχη στα Μεστά Χίου», Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. 

 

Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατόν να προσέλθετε, σας παρακαλούμε να ειδοποιήσετε τον αναπληρωτή σας και τη Γραμματεία του Κ.Α.Σ. Γραμματείς του Συμβουλίου: Μαρία Χουσιάδα, Κώστας Πασχαλίδης.

 

 

 

Η Πρόεδρος του

   Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου

Μαρία Ανδρεαδάκη-Βλαζάκη

Γενική Γραμματέας του ΥΠΠΟΑ

Print
721

Name:
Email:
Subject:
Message:
x
«Απρίλιος 2024»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
25262728293031
1234567
891011121314
151617
17/4/2024 1:00 μμ - 11:30 μμ

Πρόσκληση-Ημερήσια Διάταξη Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου, συνεδρίαση αρ.15, Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 και ώρα 13.00, στο αμφιθέατρο του ΥΠΠΟ

Σας ειδοποιούμε ότι το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει, την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 και ώρα 13:00 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού, Μπουμπουλίνας 20, Αθήνα, σύμφωνα με την ακόλουθη Ημερήσια Διάταξη (Πράξη 15).

Read more
18192021
2223
23/4/2024 2:00 μμ - 11:30 μμ

Πρόσκληση-Ημερήσια Διάταξη Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου, συνεδρίαση αρ.16, Τρίτη 23 Απριλίου 2024 και ώρα 14.00, στο αμφιθέατρο του ΥΠΠΟ

Σας ειδοποιούμε ότι το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει, την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 και ώρα 14:00 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού, Μπουμπουλίνας 20, Αθήνα, σύμφωνα με την ακόλουθη Ημερήσια Διάταξη (Πράξη 16).

Read more
2425262728
293012345
Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset