Menu

ΚΑΣ

Event date: 3/8/2022 12:00 πμ - 11:30 μμ Export event

Πρόσκληση - Ημερήσια Διάταξη Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου αρ. 34, Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022 και ώρα 12.00 στο κτηριο του ΥΠΠΟΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Τηλ.: 213 1322 292-4, 213 1322 299, 213 1322 351

 

Αθήνα, 1 Αυγούστου 2022

 

Σας ειδοποιούμε ότι το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει, την Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022 και ώρα 12.00, δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη, στο κτήριο του Υπουργείου Πολιτισμού, Μπουμπουλίνας 20, Αθήνα, σύμφωνα με την ακόλουθη Ημερήσια Διάταξη (Πράξη 34).

 

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ

Εισηγήτρια: Έ. Κουντούρη

1. Έγκριση ή μη οριστικών μελετών α) Δικτύων (Χαμηλής, Μέσης και Υψηλής Τάσης, Φυσικού Αερίου, Τηλεπικοινωνιών, Ύδρευσης, Αποχέτευσης, Άρδευσης, Ομβρίων Υδάτων και Οδοφωτισμού) και β) υποδομών (Διευθέτησης ρέματος Τραχώνων, Βασικού και Τοπικού Οδικού Δικτύου) εντός του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού - Αγίου Κοσμά.

2. Έγκριση ή μη των μελετών του έργου υποδομών για τη φιλοξενία καλλιτεχνικών εκδηλώσεων στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών και για τη βελτίωση της προσβασιμότητας (στο πλαίσιο του Ταμείου Ανάκαμψης Growth II).

3. Έγκριση ή μη διατήρησης αρχαίων καταλοίπων που αποκαλύφθηκαν στο πλαίσιο του έργου «Μελέτη – Κατασκευή – Χρηματοδότηση – Λειτουργία – Συντήρηση και Εκμετάλλευση του Νέου Διεθνούς Αερολιμένα Ηρακλείου Κρήτης & Μελέτη – Κατασκευή και Χρηματοδότηση των Οδικών του Συνδέσεων», στη θέση «Λάκκοι Μουσκλή», Τ.Κ. Αγίας Παρασκευής, Δήμου Μινώα Πεδιάδος, Π.Ε. Ηρακλείου, Περιφέρειας Κρήτης.

4. Έγκριση ή μη διατήρησης αρχαιοτήτων στο οικόπεδο του Νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης, Δήμου Σπάρτης, Π.Ε. Λακωνίας.

5. Έγκριση ή μη αρχιτεκτονικής μελέτης με τίτλο “Τροποποίηση ειδικής ρύθμισης κτηρίου με κηρυγμένες διατηρητέες όψεις, για αλλαγή χρήσης από σταθμό αυτοκινήτων σε ξενοδοχείο με αλλαγή περιγράμματος, εσωτερικών διαρρυθμίσεων, όψεων και στατικού φορέα”, σε ακίνητο με όψεις επί των οδών Δημητρακοπούλου 21-23-25 και Φαλήρου 22-22β (Ο.Τ. 55037), στην περιοχή Μακρυγιάννη του Δήμου Αθηναίων, φερόμενης ιδιοκτησίας της εταιρείας “ΜΠΛΕ ΚΕΔΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ”.

6. Έγκριση ή μη μερικής διατήρησης αρχαιολογικών ευρημάτων στην όδευση του υπόγειου αγωγού Α4 στη Βόρεια Κλιτύ Ακροπόλεως και στο Πλάτωμα νοτίως του Αρείου Πάγου, στο πλαίσιο του έργου «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΛΙΤΥΟΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ (Β΄ΦΑΣΗ).

7. Έγκριση ή μη τροποποίησης της υπ'αριθ. ΥΠΠΟΑ/138576/24.6.2022 Απόφασης έγκρισης  προσωρινής παραχώρησης χρήσης του Ωδείου Ηρώδου Αττικού σε καλλιτεχνικούς φορείς, προκειμένου να  πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις κατά την φθινοπωρινή περίοδο του έτους 2022.

8. Έγκριση ή μη αιτήματος του συνθέτη και παραγωγού Αλέξανδρου Χάχαλη για λογαριασμό του Πολιτιστικού Σωματείου «Απόλλωνος Ναός» για τη χορήγηση άδειας κινηματογράφησης και αεροκινηματογράφησης της απαγγελίας – ερμηνείας από την σοπράνο Giorgia Fumanti μελοποιημένου αποσπάσματος του έργου του Παυσανία στον αρχαιολογικό χώρο της Ολυμπίας, αρμοδιότητας Εφ. Α. Ηλείας, στο πλαίσιο παραγωγής καλλιτεχνικού έργου με τίτλο «Ολυμπισμός», στις 13 ή 14 Αυγούστου 2022.

9. Έγκριση ή μη αιτήματος της ΕΦΑ Κεφαλληνίας και Ιθάκης για πενταετή παράταση (2022-2026) της αρχαιολογικής έρευνας στη θέση «Σκινιώτικο Βουνί» και στην ευρύτερη περιοχή της χερσονήσου της Παλικής στην Κεφαλονιά, σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

10. Έγκριση ή μη αιτήματος της ΕΦΑ Θεσπρωτίας για πενταετή παράταση (2022-2026) της συστηματικής αρχαιολογικής έρευνας στα Γίτανα Θεσπρωτίας.

11. Έγκριση ή μη αιτήματος του Γερμανικού Αρχαιολογικού Ινστιτούτου για έναρξη αρχαιολογικής έρευνας στο Ηραίο της Σάμου, με τίτλο «Το Ηραίον και η περιφέρειά του: έρευνες για την ιστορία της χρήσης γης της Σάμου και τις υποδομές του ιερού», στο πλαίσιο πενταετούς προγραμματισμού (2022-2026), σε συνεργασία με την ΕΦΑ Σάμου-Ικαρίας.  

12. Έγκριση ή μη αιτήματος του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών, για την τριετή παράταση (2022-2024) της συστηματικής ενάλιας, αρχαιολογικής έρευνας, στην ευρύτερη περιοχή της Κάσου σε συνεργασία με την Εφορεία Εναλίων Αρχαιοτήτων.

13. Έγκριση ή μη του αιτήματος της ΕΦΑ Έβρου για διενέργεια γεωφυσικής και γεωαρχαιολογικής έρευνας στο Δέλτα Έβρου κατά το 2022.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ - ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ - ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ - ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ - ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΤΕΡΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ

Εισηγητές: Έ. Κουντούρη - Ι. Παπαγεωργίου - Θ. Βλαχούλης - Μ. Μερτζάνη

14. Έγκριση ή μη «Γεωτεχνικής - Στατικής μελέτης των περιμετρικών τειχών της Ακρόπολης των Αθηνών και του βραχώδους υποβάθρού τους σε επιλεγμένες θέσεις άμεσης προτεραιότητας» (Στάδιο μελέτης εφαρμογής).

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ - ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ - ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ - ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ

Εισηγητές: Έ. Κουντούρη - Ι. Παπαγεωργίου - Θ. Βλαχούλης

15. Έγκριση ή μη πρότασης (master plan) για τη συντήρηση, διαμόρφωση και ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου των αρχαίων νεωρίων και του ρωμαϊκού τετράπυλου, την αποκατάσταση των κήπων του Παλατιού του Μεγάλου Μαγίστρου με  επανέκθεση επιλεγμένων αρχιτεκτονικών μελών και την μεταφορά των υπολοίπων σε ελεύθερο χώρο στην περιοχή της αρχαίας ακρόπολης Ρόδου στο λόφο του Αγίου Στεφάνου (Μόντε Σμιθ) στη Ρόδο.

               

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ - ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ - ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ, ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Εισηγήτριες: Έλ. Κουντούρη - Ι. Παπαγεωργίου - Αν. Λαζαρίδου

16. Έγκριση ή μη πρότασης προβολής και ανάδειξης αρχαιολογικού υλικού στους σταθμούς του Μητροπολιτικού Σιδηροδρόμου Θεσσαλονίκης, Πλατεία Δημοκρατίας, Αγίας Σοφίας, Σιντριβάνι και Φλέμινγκ. 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ

Εισηγήτρια: Ι. Παπαγεωργίου

17. Έγκριση ή μη προϋπολογισμού (με υπέρβαση του 5%) και χρονοδιαγράμματος του Υποέργου 4: «Αρχαιολογική παρακολούθηση του έργου: «Βελτίωση συνθηκών ύδρευσης του οικισμού της Μητρόπολης του Δήμου Γόρτυνας», το οποίο θα υλοποιηθεί απολογιστικά και με αυτεπιστασία από την ΕΦΑ Ηρακλείου.

18. Έγκριση ή μη του ΥΠΠΟΑ για την υπαγωγή στις διατάξεις του Ν.4495/2017 αυθαιρεσιών σε διαμέρισμα φερόμενης ιδιοκτησίας Αγγέλου Κόντη σε πολυκατοικία επί της οδού 1η πάροδος Σοφοκλέους Δούσμανη αρ. 1 στην Παλαιά Πόλη της Κέρκυρας.

19. Έγκριση ή μη: α) υπαγωγής στις διατάξεις του Ν.4495/2017 και β) προσθήκης καθ’ ύψος (όροφος) σε ακίνητο φερόμενης ιδιοκτησίας Γ. Ζαμπλότσκα, στο Ο.Τ. 74, Τ.Κ. Καστρακίου, Δήμου Μετεώρων, Π.Ε. Τρικάλων (εξ αναβολής).

20. Έγκριση ή μη αιτήματος της εταιρείας OLYMPICO VISION AMKE για την προσωρινή παραχώρηση χρήσης του Προμαχώνα του Παλατιού του Μεγάλου Μαγίστρου στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου στις 31/8/2022 για την πραγματοποίηση συναυλίας κλασικής μουσικής.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ - ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ, ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Εισηγήτριες: Ι. Παπαγεωργίου - Αν. Λαζαρίδου

21. Έγκριση ή μη του αιτήματος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης για: α) την προσωρινή παραχώρηση χρήσης της Ροτόντας Θεσσαλονίκης για τη φιλοξενία της έκθεσης «Θεσσαλονίκη 1922: Μνημεία και Πρόσφυγες» β) τον προσωρινό δανεισμό τριάντα έξι (36) έργων από τις Ιερές Μητροπόλεις Θεσσαλονίκης, Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, και από ιδιώτες κυρίους κινητών μνημείων, προκειμένου να παρουσιαστούν στην προαναφερόμενη έκθεση από μέσα Σεπτεμβρίου έως  τέλος Δεκεμβρίου 2022 (διάρκεια δανεισμού: 1 Σεπτεμβρίου 2022 - 20 Ιανουαρίου 2023).

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ - ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ

Εισηγητές: Ι. Παπαγεωργίου - Θ. Βλαχούλης

22. Έγκριση ή μη μελέτης προσβασιμότητας στη βορειοανατολική ακρόπολη του Κάστρου Ιωαννίνων.

23. Έγκριση ή μη μελέτης με τίτλο «Παρεμβάσεις σε κεντρικό λιθόστρωτο οδικό άξονα κυκλοφορίας του Αρχαιολογικού Χώρου του Μυστρά, Δ. Σπάρτης, Π.Ε. Λακωνίας».

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ - ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ - ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΤΕΡΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ

Εισηγητές: Ι. Παπαγεωργίου - Θ. Βλαχούλης - Μ. Μερτζάνη

24. Έγκριση ή μη μελέτης αποκαταστασης και συντήρησης ζωγραφικού διακόσμου του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Πραστειά, Σιδερούντα Χίου, Π.Ε. Χίου, Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ - ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΤΕΡΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ

Εισηγητές: Θ. Βλαχούλης - Μ. Μερτζάνη 

25. Εγκριση ή μη: α) Μελέτης αρχιτεκτονικής αποκατάστασης, β) Μελέτης αποτίμησης φέροντα οργανισμού και προτάσεις αποκατάστασης βλαβών, γ) Μελέτης ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων (ισχυρών και ασθενών ρευμάτων, εξαερισμού, πυροπροστασίας, φωτισμού, υδραυλικών), δ) Μελέτης συντήρησης τοιχογραφιών και ξύλινων στοιχείων και ε) Μελέτης συντήρησης μαρμάρινων, μεταλλικών στοιχείων και πλακιδίων δαπέδου, του έργου: «Αποκατάσταση του λουτρού Μπέη Χαμάμ (Λουτρά Παράδεισος) Θεσσαλονίκης», Π.Ε. Θεσσαλονίκης, Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.                                                

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ         

Εισηγήτρια: Αν. Λαζαρίδου

26. Έγκριση ή μη αποδοχής παραχώρησης κυριότητας δημοσίου ακινήτου ιδιοκτησίας ελληνικού Δημοσίου, κειμένου στο Ο.Τ. 479 (ΚΦ) του Δήμου Λευκάδας, Π.Ε. Λευκάδας Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού με σκοπό την ανέγερση Αρχαιολογικού Μουσείου Λευκάδας. 

27. Έγκριση ή μη αιτήματος του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς για την ανανέωση του μακροχρόνιου δανεισμού τεσσάρων (4) μαρμάρινων αναγλύφων αρμοδιότητας της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κυκλάδων στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας του Ομίλου στη νήσο Τήνο. 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΤΕΡΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ

Εισηγήτρια: Μ. Μερτζάνη

28. Έγκριση ή μη της «Μελέτης συντήρησης των τοιχογραφιών του εσωνάρθηκα του καθολικού της Ι. Μ. του Οσίου Μελετίου Κιθαιρώνα», Π.Ε. Δυτικής Αττικής, Περιφέρειας Αττικής.

29. Έγκριση ή μη της «Μελέτης συντήρησης των φορητών εικόνων του τέμπλου του Ι. Ν. Υπαπαντής του Χριστού, Βένετο Ν. Μαγνησίας», Π.Ε. Μαγνησίας, Περιφέρειας Θεσσαλίας.

30. Έγκριση ή μη της «Μελέτης συντήρησης τοιχογραφιών, κονιαμάτων, λίθινων και κεραμικών στοιχείων του Ι. Ν. Μεταμορφώσεως Σωτήρος στο Δήμο Καρλοβασίων», Π.Ε. Σάμου, Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

31. Έγκριση ή μη των μελετών συντήρησης: α) λίθινων αρχιτεκτονικών καταλοίπων, β) ψηφιδωτών δαπέδων και γ) επιχρισμάτων τοιχογραφιών του οικοδομήματος της οικίας της Λίμνης στον αρχαιολογικό χώρο της Δήλου, Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου.

32. Έγκριση ή μη των μελετών συντήρησης: α) λίθινων αρχιτεκτονικών καταλοίπων, β) ψηφιδωτού δαπέδου και γ) επιχρισμάτων τοιχογραφιών του οικοδομήματος της Παλαίστρας του Γρανίτη στον αρχαιολογικό χώρο της Δήλου, Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου.

33. Έγκριση ή μη των μελετών συντήρησης: α) λίθινων αρχιτεκτονικών καταλοίπων, β) ψηφιδωτών δαπέδων και γ) επιχρισμάτων τοιχογραφιών του οικοδομήματος της οικίας του Διαδούμενου στον αρχαιολογικό χώρο της Δήλου, Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου.

 

 

Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατόν να προσέλθετε, σας παρακαλούμε να ειδοποιήσετε το Αυτοτελές Τμήμα Γραμματείας Κ.Α.Σ. - Σ.Μ.

Γραμματέας του Συμβουλίου: Μαρία Ραυτοπούλου

 

 

Ο Πρόεδρος του

Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου

   Γεώργιος Διδασκάλου

Γενικός Γραμματέας Πολιτισμού του ΥΠ.ΠΟ.Α.

 

 ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ

Η Προϊσταμένη

του Αυτοτελούς Τμήματος

Γραμματείας Κ.Α.Σ. - Σ.Μ.

Χαρίκλεια Λαναρά

Π.Ε. Αρχαιολόγων

 

Print
892

Name:
Email:
Subject:
Message:
x
«Απρίλιος 2024»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
25262728293031
1234567
891011121314
151617
17/4/2024 1:00 μμ - 11:30 μμ

Πρόσκληση-Ημερήσια Διάταξη Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου, συνεδρίαση αρ.15, Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 και ώρα 13.00, στο αμφιθέατρο του ΥΠΠΟ

Σας ειδοποιούμε ότι το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει, την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 και ώρα 13:00 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού, Μπουμπουλίνας 20, Αθήνα, σύμφωνα με την ακόλουθη Ημερήσια Διάταξη (Πράξη 15).

Read more
18192021
22232425262728
293012345
Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset