Menu

Ενημέρωση Πολιτών

Διαβούλευση για το έργο:

Διαβούλευση για το έργο:

«Χορήγηση αντιγράφων των Πρακτικών και Γνωμοδοτήσεων του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (Κ.Α.Σ.), του Συμβουλίου Μουσείων (Σ.Μ.) και Κεντρικού Συμβουλίου Νεωτέρων Μνημείων

Αγαπητοί επισκέπτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το έργο «Απλοποίηση Διαδικασίας χορήγησης αντιγράφων Πρακτικών και Γνωμοδοτήσεων Συμβουλίων του Υπουργείου Πολιτισμού – Διάθεση περιεχομένου μέσω Διαδικτύου» εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Μεταρρύθμιση Δημοσίου Τομέα 2014-2020” , με αναθέτουσα αρχή την Κοινωνία της Πληροφορίας και φορέα υλοποίησης το ΥΠΠΟΑ, και συγκεκριμένα τα Τμήματα Γραμματειών ΚΑΣ-ΣΜ και ΚΣΝΜ.

Το έργο αφορά στην ψηφιοποίηση του αρχειακού υλικού και στην απλοποίηση της διαδικασίας χορήγησης αντιγράφων πρακτικών και γνωμοδοτήσεων των κεντρικών Συμβουλίων του ΥΠ.ΠΟ.Α (Κ.Α.Σ., Σ.Μ., Κ.Σ.Ν.Μ.). Στο πλαίσιο του έργου που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη πραγματοποιείται στην παρούσα φάση η “Διαβούλευση με εμπλεκόμενους φορείς”. Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην εν λόγω διαδικασία με την υποβολή σχετικών απόψεων, σχολίων και παρατηρήσεων, μέχρι τις 25 Ιουνίου 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μεταβείτε στην ιστοσελίδα της Κοινωνίας της Πληροφορίας:

http://www.ktpae.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1672:1234&catid=6:latest-news&Itemid=18was commonly decided for the next period.

Print
853

Name:
Email:
Subject:
Message:
x
Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset