Menu

ΣΜ

Event date: 21/2/2017 1:00 μμ Export event

Πρόσκληση – Ημερήσια Διάταξη – Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017, ώρα 13.00, στο αμφιθέατρο του κτηρίου του Υπουργείου Πολιτισμού

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 Τηλ.: 213 1322 292-4, 213 1322 299, 213 1322 351 Fax: 210-8201418, 210-8201428

   Αθήνα, 17 Φεβρουαρίου 2017

Σας ειδοποιούμε ότι το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 13.00, στο αμφιθέατρο του κτηρίου του Υπουργείου Πολιτισμού, Μπουμπουλίνας 20, Αθήνα, σύμφωνα με την ακόλουθη ημερήσια διάταξη (Πράξη 7).

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ

Εισηγήτρια: Έλ. Κουντούρη

  1. Έγκριση ή μη αιτήματος της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την εκτέλεση του έργου «Βελτίωση και συντήρηση της 76 Ε.Ο. Μεγαλόπολη – Ναός Επικούρειου Απόλλωνα (Τμήμα Άνω  Καρυές – Αρχαίο Στάδιο – Επικούρειος Απόλλωνας), Π.Ε. Αρκαδίας.
  2. Έγκριση ή μη αναγκαστικής απαλλοτρίωσης ή απευθείας εξαγοράς για αρχαιολογικούς σκοπούς ακινήτων φερόμενων ιδιοκτησιών α) Σαριδάκη Ανδρέα του Γεωργίου (κληρομερίδιο 7) β) Βασιλείου Κοκοτσάκη του Νικολάου (κληρομερίδιο 6) γ) Τσικουδάκη Ανδρέα, Μητροπούλου Νίκης, Παπαδάκη Βασιλικής, Τσικουδάκη Μαρίας (κληρομερίδιο 35Α), στον αρχαιολογικό χώρο της Απτέρας, Π.Ε. Χανίων, Περιφέρειας Κρήτης.
  3. Έγκριση ή μη ανάθεσης σε εξωτερικό συνεργάτη της επίβλεψης θεμάτων στατικής φύσης του έργου «Μερική αποκατάσταση αρχαίου πύργου Αγίας Μαρίνας Κέας», Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
  4. Έγκριση ή μη αιτήματος του οργανισμού «ΝΕΟΝ» για την εικαστική εγκατάσταση σύγχρονης τέχνης του αργεντινού καλλιτέχνη Adrian Villar Rojas  στο χώρο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
  5. Έγκριση ή μη αποδοχής χορηγίας του Ιδρύματος Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου, προς την ΕΦΑ Κυκλάδων, για τις ανάγκες της συστηματικής ανασκαφικής έρευνας στη θέση «Μάνδρα» και «Τσιμηντήρι» νήσου Δεσποτικού, Δήμου Πάρου κατά το έτος 2017.
  6. Έγκριση ή μη αιτήματος του Γερμανικού Αρχαιολογικού Ινστιτούτου για τη συνέχιση της αρχαιολογικής έρευνας στον αρχαιολογικό χώρο Ολυμπίας, κατά το  2017, στο πλαίσιο νέου πενταετούς προγράμματος (2017-2021).
  7. Έγκριση ή μη αιτήματος της Εφορείας Σπηλαιολογίας Παλαιοανθρωπολογίας  για συνέχιση κατά το 2017 της συστηματικής ανασκαφικής έρευνας στο λιγνιτωρυχείο Μεγαλόπολης , Π.Ε. Αρκαδίας,  στο πλαίσιο νέου τριετούς προγράμματος (2017-2019).​

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ – ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ

Εισηγήτριες: Έλ. Κουντούρη – Σ. Χούλια – Καπελώνη

  1. Έγκριση ή μη αναοριοθέτησης αρχαιολογικού χώρου Κάστρου Λαμίας, Δήμου Λαμιέων, Π.Ε. Φθιώτιδας, Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος (εξ αναβολής).
  2. Έγκριση ή μη διατήρησης αρχαίων καταλοίπων που αποκαλύφθηκαν στην βόρεια είσοδο του σταθμού Δημοκρατίας σε υψόμετρα από +3,20 μ. έως +2,21μ., +1,82μ., +1,60μ., στο πλαίσιο των εργασιών για την κατασκευή του Μητροπολιτικού Σιδηροδρόμου Θεσσαλονίκης.
  3. Έγκριση ή μη διατήρησης αρχαίων καταλοίπων που αποκαλύφθηκαν στην νότια είσοδο του σταθμού Δημοκρατίας σε υψόμετρα από +4,41μ/3,95μ. έως +2,80μ. και κατ’ εξαίρεση σημειακά έως +3,40μ./3,30μ., στο πλαίσιο των εργασιών για την κατασκευή του Μητροπολιτικού Σιδηροδρόμου Θεσσαλονίκης.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ

Εισηγήτρια: Σ. Χούλια – Καπελώνη.

  1. Έγκριση ή μη μελέτης για την αντικατάσταση στέγης και την επισκευή εξωτερικών επιχρισμάτων τετραώροφης οικοδομής φερόμενης ιδιοκτησίας Ιωάννας Βαρότση και λοιπών συνιδιοκτητών επί των οδών Βονδιόλου 22 και Γκίλφορδ στην Παλαιά Πόλη της Κέρκυρας.
  2. Έγκριση ή μη αιτήματος Δήμου Ρόδου για την παραχώρηση τμήματος κτηρίου ΤΑΠΑ .στην πλατεία Σύμης στην Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου στον Δήμο Ρόδου και πραγματοποίησης εργασιών εσωτερικής διαμόρφωσης, προκειμένου να επεκταθεί το Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης Δήμου Ρόδου.
  3. Έγκριση ή μη αιτήματος του Δήμου Ρόδου για την προσωρινή παραχώρηση χρήσης της αίθουσας του ορόφου του Παλατιού του Μ. Μαγίστρου στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, στις 6 Μαρτίου 2017,για την πραγματοποίηση εκδήλωσης στο πλαίσιο της 70ης Επετείου της Ενσωμάτωσης της  Δωδεκανήσου.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ

Εισηγητής: Θ. Βλαχούλης

  1. Έγκριση ή μη στατικής μελέτης αποκατάστασης (αρχιτεκτονικής – στατικής) Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου στο Άργος, Π.Ε. Αργολίδος, Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΟΥΣΕΙΩΝ

Εισηγήτρια: Σ. Χούλια – Καπελώνη

  1. Έγκριση ή μη άρσης άδειας κατοχής της Ρέας Λαμπροπούλου για ένα αργυρό  βυζαντινό νόμισμα και μεταβίβαση αυτού δια δωρεάς στο Ελληνικό  Δημόσιο και συγκεκριμένα για τον εμπλουτισμό των Συλλογών του Επιγραφικού και Νομισματικού Μουσείου.
  2. Έγκριση ή μη άρσης άδειας κατοχής Ιωάννη Αναγνωστόπουλου για είκοσι (20) αρχαία αντικείμενα και μεταβίβαση αυτών δια δωρεάς στο Ελληνικό Δημόσιο και συγκεκριμένα στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο για τον εμπλουτισμό των Συλλογών του.
  3. Έγκριση ή μη καταβολής αποζημίωσης στον Χαράλαμπο Χιώτη για μία μαρμάρινη ενεπίγραφη επιτύμβια στήλη που βρισκόταν εις χείρας του, προκειμένου να περιέλθει στο Ελληνικό Δημόσιο για τον εμπλουτισμό των Συλλογών του Αρχαιολογικού Μουσείου Χαλκίδας (Εφορεία Αρχαιοτήτων Εύβοιας), κατόπιν εκτίμησης επιτροπής.
  4. Έγκριση ή μη συγκρότησης τριμελούς εκτιμητικής επιτροπής για την εκτίμηση ογδόντα τεσσάρων αρχαίων αντικειμένων που παρέδωσαν ο Κύρος Πασσάς και η Δέσποινα Ευστρατίου στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ξάνθης.
  5. Έγκριση ή μη αιτήματος της εταιρείας παραγωγής “FOSS ON AIRΑ.Ε.” για τη χορήγηση άδειας κινηματογράφησης και αεροκινηματογράφησης στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού αρμοδιότητας της ΕΦΑ Ηρακλείου, καθώς και στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, στο πλαίσιο παραγωγής ντοκιμαντέρ με τίτλο «Αυτοί που τόλμησαν – Μίνωας Καλοκαιρινός», κατά το χρονικό διάστημα 7-10 Μαρτίου 2017.
  6. Έγκριση ή μη αιτήματος της εταιρείας παραγωγής «FOTR A.E.» για τη χορήγηση άδειας κινηματογράφησης στο αρχαίο θέατρο των Φιλίππων, αρμοδιότητας της ΕΦΑ Καβάλας-Θάσου, στο πλαίσιο παραγωγής ντοκιμαντέρ με τίτλο «ΕΛΛΑΔΑ από το Α ως το Ω», εντός του μηνός Φεβρουαρίου 2017.
  7. Έγκριση ή μη αιτήματος της εταιρείας παραγωγής «Infocus Asia Pte LTD» για τη χορήγηση άδειας κινηματογράφησης και αεροκινηματογράφησης σε αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία, αρμοδιότητας των ΕΦΑ Αθηνών και Κορινθίας, στο πλαίσιο παραγωγής ντοκιμαντέρ, κατά το χρονικό διάστημα από 4 έως 10 Μαρτίου 2017.
  8. Έγκριση ή μη αιτήματος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας) για ανανέωση παραχώρησης αρχειακού υλικού στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού, προς συντήρηση και φύλαξη.
  9. Έγκριση ή μη α) του αιτήματος της Εφορείας Αρχαιοτήτων της Πομπηίας για την προσωρινή εξαγωγή με σκοπό το δανεισμό είκοσι εννέα (29) αρχαίων έργων από τις Εφορείες Αρχαιοτήτων Αθηνών και Ηλείας, προκειμένου να παρουσιαστούν στην περιοδική έκθεση με τίτλο “Pompei e i Greci” στον εκθεσιακό χώρο της βόρειας και δυτικής Στοάς της Μεγάλης Παλαίστρας στην Πομπηία, από τις 20 Μαρτίου έως τις 20 Δεκεμβρίου 2017 (διάρκεια έκθεσης: 11 Απριλίου 2017 έως 27 Νοεμβρίου 2017) και β) συγκρότησης τριμελούς εκτιμητικής επιτροπής για τον καθορισμό της οικονομικής αξίας των έργων.
  10. Έγκριση ή μη α) του αιτήματος της  Βιβλιοθήκης της Βουλής των Ελλήνων για τον προσωρινό δανεισμό τριάντα πέντε (35) αρχαίων έργων  και ενός αντιγράφου, αρμοδιότητας του  Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου,για τις ανάγκες της περιοδικής έκθεσης με τίτλο «Μικρές Οδύσσειες: εικόνες του ταξιδιού στις ελληνικές θάλασσες από την προϊστορική αρχαιότητα στους νεώτερους χρόνους» που συνδιοργανώνει το Ε.Α.Μ. με την Βιβλιοθήκη της Βουλής των Ελλήνων στο Περιστύλιο της Βουλής από τις 20/2/2017 ως τις 15/7/2017 (διάρκεια δανεισμού: 15/2/2017 – 20/7/2017) και β) συγκρότησης τριμελούς Εκτιμητικής Επιτροπής για τα έργα του δανεισμού.
  11. Έγκριση ή μη παρουσίασης εικαστικής έκθεσης με έργα της Δημοτικής Πινακοθήκης Ιωαννίνων και τίτλο «Γυναίκες ακίν[νίκ]ητες: 17 Γλυπτά της Πινακοθήκης στο Μουσείο» στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ιωαννίνων από τις 5 Μαρτίου 2017 έως τον Σεπτέμβριο του 2017.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΤΕΡΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ

Εισηγήτρια: Μ. Μερτζάνη

  1. Έγκριση ή μη «Μελέτης συντήρησης των τοιχογραφιών Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχλαδοχωρίου», Π.Ε. Τρικάλων, Περιφέρειας Θεσσαλίας.
  2. Έγκριση ή μη μελέτης συντήρησης του συνόλου των τοιχογραφιών του Ιερού Ναού Παναγίας της Κοσμοσώτειρας Φερών, Π.Ε. Έβρου, Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.
  3. Έγκριση ή μη «Μελέτης συντήρησης των ψηφιδωτών δαπέδων της αρπαγής της Ευρώπης, του Ορφέα και του Πλοχμού», Π.Ε. Λακωνίας, Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατόν να προσέλθετε, σας παρακαλούμε να ειδοποιήσετε τον αναπληρωτή σας και τη Γραμματεία του Κ.Α.Σ. Γραμματέας του Συμβουλίου: Μανώλης Παναγιωτόπουλος.

Η Πρόεδρος του

Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου

    Μαρία Ανδρεαδάκη-Βλαζάκη

Γενική Γραμματέας του ΥΠΠΟΑ

 

Ακριβές Αντίγραφο

Η Προϊσταμένη του Τμήματος

Γραμματείας Κεντρικού Αρχαιολογικού

Συμβουλίου και Συμβουλίου Μουσείων

Χαρίκλεια Λαναρά

ΠΕ Αρχαιολόγων

Print
846

Please login or register to post comments.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x
«Μάιος 2024»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
29
10/10/2008 3:00 μμ - 10/1/2208 10:00 μμ

Πρόσκληση – Ημερήσια Διάταξη Συμβουλίου Μουσείων – Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008, ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του κτηρίου του Υπουργείου Πολιτισμού

Σας ειδοποιούμε ότι το Συμβούλιο Μουσείων θα συνεδριάσει την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008 και ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού, Μπουμπουλίνας 20-22, Αθήνα, σύμφωνα με την ακόλουθη Ημερήσια Διάταξη (Πράξη 4).

Read more
30
10/10/2008 3:00 μμ - 10/1/2208 10:00 μμ

Πρόσκληση – Ημερήσια Διάταξη Συμβουλίου Μουσείων – Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008, ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του κτηρίου του Υπουργείου Πολιτισμού

Σας ειδοποιούμε ότι το Συμβούλιο Μουσείων θα συνεδριάσει την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008 και ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού, Μπουμπουλίνας 20-22, Αθήνα, σύμφωνα με την ακόλουθη Ημερήσια Διάταξη (Πράξη 4).

Read more
1
10/10/2008 3:00 μμ - 10/1/2208 10:00 μμ

Πρόσκληση – Ημερήσια Διάταξη Συμβουλίου Μουσείων – Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008, ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του κτηρίου του Υπουργείου Πολιτισμού

Σας ειδοποιούμε ότι το Συμβούλιο Μουσείων θα συνεδριάσει την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008 και ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού, Μπουμπουλίνας 20-22, Αθήνα, σύμφωνα με την ακόλουθη Ημερήσια Διάταξη (Πράξη 4).

Read more
2
10/10/2008 3:00 μμ - 10/1/2208 10:00 μμ

Πρόσκληση – Ημερήσια Διάταξη Συμβουλίου Μουσείων – Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008, ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του κτηρίου του Υπουργείου Πολιτισμού

Σας ειδοποιούμε ότι το Συμβούλιο Μουσείων θα συνεδριάσει την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008 και ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού, Μπουμπουλίνας 20-22, Αθήνα, σύμφωνα με την ακόλουθη Ημερήσια Διάταξη (Πράξη 4).

Read more
3
10/10/2008 3:00 μμ - 10/1/2208 10:00 μμ

Πρόσκληση – Ημερήσια Διάταξη Συμβουλίου Μουσείων – Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008, ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του κτηρίου του Υπουργείου Πολιτισμού

Σας ειδοποιούμε ότι το Συμβούλιο Μουσείων θα συνεδριάσει την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008 και ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού, Μπουμπουλίνας 20-22, Αθήνα, σύμφωνα με την ακόλουθη Ημερήσια Διάταξη (Πράξη 4).

Read more
4
10/10/2008 3:00 μμ - 10/1/2208 10:00 μμ

Πρόσκληση – Ημερήσια Διάταξη Συμβουλίου Μουσείων – Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008, ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του κτηρίου του Υπουργείου Πολιτισμού

Σας ειδοποιούμε ότι το Συμβούλιο Μουσείων θα συνεδριάσει την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008 και ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού, Μπουμπουλίνας 20-22, Αθήνα, σύμφωνα με την ακόλουθη Ημερήσια Διάταξη (Πράξη 4).

Read more
5
10/10/2008 3:00 μμ - 10/1/2208 10:00 μμ

Πρόσκληση – Ημερήσια Διάταξη Συμβουλίου Μουσείων – Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008, ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του κτηρίου του Υπουργείου Πολιτισμού

Σας ειδοποιούμε ότι το Συμβούλιο Μουσείων θα συνεδριάσει την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008 και ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού, Μπουμπουλίνας 20-22, Αθήνα, σύμφωνα με την ακόλουθη Ημερήσια Διάταξη (Πράξη 4).

Read more
6
10/10/2008 3:00 μμ - 10/1/2208 10:00 μμ

Πρόσκληση – Ημερήσια Διάταξη Συμβουλίου Μουσείων – Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008, ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του κτηρίου του Υπουργείου Πολιτισμού

Σας ειδοποιούμε ότι το Συμβούλιο Μουσείων θα συνεδριάσει την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008 και ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού, Μπουμπουλίνας 20-22, Αθήνα, σύμφωνα με την ακόλουθη Ημερήσια Διάταξη (Πράξη 4).

Read more
7
10/10/2008 3:00 μμ - 10/1/2208 10:00 μμ

Πρόσκληση – Ημερήσια Διάταξη Συμβουλίου Μουσείων – Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008, ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του κτηρίου του Υπουργείου Πολιτισμού

Σας ειδοποιούμε ότι το Συμβούλιο Μουσείων θα συνεδριάσει την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008 και ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού, Μπουμπουλίνας 20-22, Αθήνα, σύμφωνα με την ακόλουθη Ημερήσια Διάταξη (Πράξη 4).

Read more
8
10/10/2008 3:00 μμ - 10/1/2208 10:00 μμ

Πρόσκληση – Ημερήσια Διάταξη Συμβουλίου Μουσείων – Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008, ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του κτηρίου του Υπουργείου Πολιτισμού

Σας ειδοποιούμε ότι το Συμβούλιο Μουσείων θα συνεδριάσει την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008 και ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού, Μπουμπουλίνας 20-22, Αθήνα, σύμφωνα με την ακόλουθη Ημερήσια Διάταξη (Πράξη 4).

Read more
9
10/10/2008 3:00 μμ - 10/1/2208 10:00 μμ

Πρόσκληση – Ημερήσια Διάταξη Συμβουλίου Μουσείων – Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008, ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του κτηρίου του Υπουργείου Πολιτισμού

Σας ειδοποιούμε ότι το Συμβούλιο Μουσείων θα συνεδριάσει την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008 και ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού, Μπουμπουλίνας 20-22, Αθήνα, σύμφωνα με την ακόλουθη Ημερήσια Διάταξη (Πράξη 4).

Read more
10
10/10/2008 3:00 μμ - 10/1/2208 10:00 μμ

Πρόσκληση – Ημερήσια Διάταξη Συμβουλίου Μουσείων – Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008, ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του κτηρίου του Υπουργείου Πολιτισμού

Σας ειδοποιούμε ότι το Συμβούλιο Μουσείων θα συνεδριάσει την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008 και ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού, Μπουμπουλίνας 20-22, Αθήνα, σύμφωνα με την ακόλουθη Ημερήσια Διάταξη (Πράξη 4).

Read more
11
10/10/2008 3:00 μμ - 10/1/2208 10:00 μμ

Πρόσκληση – Ημερήσια Διάταξη Συμβουλίου Μουσείων – Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008, ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του κτηρίου του Υπουργείου Πολιτισμού

Σας ειδοποιούμε ότι το Συμβούλιο Μουσείων θα συνεδριάσει την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008 και ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού, Μπουμπουλίνας 20-22, Αθήνα, σύμφωνα με την ακόλουθη Ημερήσια Διάταξη (Πράξη 4).

Read more
12
10/10/2008 3:00 μμ - 10/1/2208 10:00 μμ

Πρόσκληση – Ημερήσια Διάταξη Συμβουλίου Μουσείων – Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008, ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του κτηρίου του Υπουργείου Πολιτισμού

Σας ειδοποιούμε ότι το Συμβούλιο Μουσείων θα συνεδριάσει την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008 και ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού, Μπουμπουλίνας 20-22, Αθήνα, σύμφωνα με την ακόλουθη Ημερήσια Διάταξη (Πράξη 4).

Read more
13
10/10/2008 3:00 μμ - 10/1/2208 10:00 μμ

Πρόσκληση – Ημερήσια Διάταξη Συμβουλίου Μουσείων – Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008, ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του κτηρίου του Υπουργείου Πολιτισμού

Σας ειδοποιούμε ότι το Συμβούλιο Μουσείων θα συνεδριάσει την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008 και ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού, Μπουμπουλίνας 20-22, Αθήνα, σύμφωνα με την ακόλουθη Ημερήσια Διάταξη (Πράξη 4).

Read more
14
10/10/2008 3:00 μμ - 10/1/2208 10:00 μμ

Πρόσκληση – Ημερήσια Διάταξη Συμβουλίου Μουσείων – Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008, ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του κτηρίου του Υπουργείου Πολιτισμού

Σας ειδοποιούμε ότι το Συμβούλιο Μουσείων θα συνεδριάσει την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008 και ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού, Μπουμπουλίνας 20-22, Αθήνα, σύμφωνα με την ακόλουθη Ημερήσια Διάταξη (Πράξη 4).

Read more
15
10/10/2008 3:00 μμ - 10/1/2208 10:00 μμ

Πρόσκληση – Ημερήσια Διάταξη Συμβουλίου Μουσείων – Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008, ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του κτηρίου του Υπουργείου Πολιτισμού

Σας ειδοποιούμε ότι το Συμβούλιο Μουσείων θα συνεδριάσει την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008 και ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού, Μπουμπουλίνας 20-22, Αθήνα, σύμφωνα με την ακόλουθη Ημερήσια Διάταξη (Πράξη 4).

Read more
16
10/10/2008 3:00 μμ - 10/1/2208 10:00 μμ

Πρόσκληση – Ημερήσια Διάταξη Συμβουλίου Μουσείων – Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008, ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του κτηρίου του Υπουργείου Πολιτισμού

Σας ειδοποιούμε ότι το Συμβούλιο Μουσείων θα συνεδριάσει την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008 και ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού, Μπουμπουλίνας 20-22, Αθήνα, σύμφωνα με την ακόλουθη Ημερήσια Διάταξη (Πράξη 4).

Read more
17
10/10/2008 3:00 μμ - 10/1/2208 10:00 μμ

Πρόσκληση – Ημερήσια Διάταξη Συμβουλίου Μουσείων – Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008, ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του κτηρίου του Υπουργείου Πολιτισμού

Σας ειδοποιούμε ότι το Συμβούλιο Μουσείων θα συνεδριάσει την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008 και ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού, Μπουμπουλίνας 20-22, Αθήνα, σύμφωνα με την ακόλουθη Ημερήσια Διάταξη (Πράξη 4).

Read more
18
10/10/2008 3:00 μμ - 10/1/2208 10:00 μμ

Πρόσκληση – Ημερήσια Διάταξη Συμβουλίου Μουσείων – Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008, ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του κτηρίου του Υπουργείου Πολιτισμού

Σας ειδοποιούμε ότι το Συμβούλιο Μουσείων θα συνεδριάσει την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008 και ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού, Μπουμπουλίνας 20-22, Αθήνα, σύμφωνα με την ακόλουθη Ημερήσια Διάταξη (Πράξη 4).

Read more
19
10/10/2008 3:00 μμ - 10/1/2208 10:00 μμ

Πρόσκληση – Ημερήσια Διάταξη Συμβουλίου Μουσείων – Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008, ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του κτηρίου του Υπουργείου Πολιτισμού

Σας ειδοποιούμε ότι το Συμβούλιο Μουσείων θα συνεδριάσει την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008 και ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού, Μπουμπουλίνας 20-22, Αθήνα, σύμφωνα με την ακόλουθη Ημερήσια Διάταξη (Πράξη 4).

Read more
20
10/10/2008 3:00 μμ - 10/1/2208 10:00 μμ

Πρόσκληση – Ημερήσια Διάταξη Συμβουλίου Μουσείων – Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008, ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του κτηρίου του Υπουργείου Πολιτισμού

Σας ειδοποιούμε ότι το Συμβούλιο Μουσείων θα συνεδριάσει την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008 και ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού, Μπουμπουλίνας 20-22, Αθήνα, σύμφωνα με την ακόλουθη Ημερήσια Διάταξη (Πράξη 4).

Read more
21
10/10/2008 3:00 μμ - 10/1/2208 10:00 μμ

Πρόσκληση – Ημερήσια Διάταξη Συμβουλίου Μουσείων – Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008, ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του κτηρίου του Υπουργείου Πολιτισμού

Σας ειδοποιούμε ότι το Συμβούλιο Μουσείων θα συνεδριάσει την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008 και ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού, Μπουμπουλίνας 20-22, Αθήνα, σύμφωνα με την ακόλουθη Ημερήσια Διάταξη (Πράξη 4).

Read more
22
10/10/2008 3:00 μμ - 10/1/2208 10:00 μμ

Πρόσκληση – Ημερήσια Διάταξη Συμβουλίου Μουσείων – Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008, ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του κτηρίου του Υπουργείου Πολιτισμού

Σας ειδοποιούμε ότι το Συμβούλιο Μουσείων θα συνεδριάσει την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008 και ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού, Μπουμπουλίνας 20-22, Αθήνα, σύμφωνα με την ακόλουθη Ημερήσια Διάταξη (Πράξη 4).

Read more
23
10/10/2008 3:00 μμ - 10/1/2208 10:00 μμ

Πρόσκληση – Ημερήσια Διάταξη Συμβουλίου Μουσείων – Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008, ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του κτηρίου του Υπουργείου Πολιτισμού

Σας ειδοποιούμε ότι το Συμβούλιο Μουσείων θα συνεδριάσει την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008 και ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού, Μπουμπουλίνας 20-22, Αθήνα, σύμφωνα με την ακόλουθη Ημερήσια Διάταξη (Πράξη 4).

Read more
24
10/10/2008 3:00 μμ - 10/1/2208 10:00 μμ

Πρόσκληση – Ημερήσια Διάταξη Συμβουλίου Μουσείων – Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008, ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του κτηρίου του Υπουργείου Πολιτισμού

Σας ειδοποιούμε ότι το Συμβούλιο Μουσείων θα συνεδριάσει την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008 και ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού, Μπουμπουλίνας 20-22, Αθήνα, σύμφωνα με την ακόλουθη Ημερήσια Διάταξη (Πράξη 4).

Read more
25
10/10/2008 3:00 μμ - 10/1/2208 10:00 μμ

Πρόσκληση – Ημερήσια Διάταξη Συμβουλίου Μουσείων – Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008, ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του κτηρίου του Υπουργείου Πολιτισμού

Σας ειδοποιούμε ότι το Συμβούλιο Μουσείων θα συνεδριάσει την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008 και ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού, Μπουμπουλίνας 20-22, Αθήνα, σύμφωνα με την ακόλουθη Ημερήσια Διάταξη (Πράξη 4).

Read more
26
10/10/2008 3:00 μμ - 10/1/2208 10:00 μμ

Πρόσκληση – Ημερήσια Διάταξη Συμβουλίου Μουσείων – Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008, ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του κτηρίου του Υπουργείου Πολιτισμού

Σας ειδοποιούμε ότι το Συμβούλιο Μουσείων θα συνεδριάσει την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008 και ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού, Μπουμπουλίνας 20-22, Αθήνα, σύμφωνα με την ακόλουθη Ημερήσια Διάταξη (Πράξη 4).

Read more
27
10/10/2008 3:00 μμ - 10/1/2208 10:00 μμ

Πρόσκληση – Ημερήσια Διάταξη Συμβουλίου Μουσείων – Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008, ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του κτηρίου του Υπουργείου Πολιτισμού

Σας ειδοποιούμε ότι το Συμβούλιο Μουσείων θα συνεδριάσει την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008 και ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού, Μπουμπουλίνας 20-22, Αθήνα, σύμφωνα με την ακόλουθη Ημερήσια Διάταξη (Πράξη 4).

Read more
28
10/10/2008 3:00 μμ - 10/1/2208 10:00 μμ

Πρόσκληση – Ημερήσια Διάταξη Συμβουλίου Μουσείων – Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008, ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του κτηρίου του Υπουργείου Πολιτισμού

Σας ειδοποιούμε ότι το Συμβούλιο Μουσείων θα συνεδριάσει την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008 και ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού, Μπουμπουλίνας 20-22, Αθήνα, σύμφωνα με την ακόλουθη Ημερήσια Διάταξη (Πράξη 4).

Read more
29
10/10/2008 3:00 μμ - 10/1/2208 10:00 μμ

Πρόσκληση – Ημερήσια Διάταξη Συμβουλίου Μουσείων – Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008, ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του κτηρίου του Υπουργείου Πολιτισμού

Σας ειδοποιούμε ότι το Συμβούλιο Μουσείων θα συνεδριάσει την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008 και ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού, Μπουμπουλίνας 20-22, Αθήνα, σύμφωνα με την ακόλουθη Ημερήσια Διάταξη (Πράξη 4).

Read more
30
10/10/2008 3:00 μμ - 10/1/2208 10:00 μμ

Πρόσκληση – Ημερήσια Διάταξη Συμβουλίου Μουσείων – Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008, ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του κτηρίου του Υπουργείου Πολιτισμού

Σας ειδοποιούμε ότι το Συμβούλιο Μουσείων θα συνεδριάσει την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008 και ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού, Μπουμπουλίνας 20-22, Αθήνα, σύμφωνα με την ακόλουθη Ημερήσια Διάταξη (Πράξη 4).

Read more
31
10/10/2008 3:00 μμ - 10/1/2208 10:00 μμ

Πρόσκληση – Ημερήσια Διάταξη Συμβουλίου Μουσείων – Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008, ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του κτηρίου του Υπουργείου Πολιτισμού

Σας ειδοποιούμε ότι το Συμβούλιο Μουσείων θα συνεδριάσει την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008 και ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού, Μπουμπουλίνας 20-22, Αθήνα, σύμφωνα με την ακόλουθη Ημερήσια Διάταξη (Πράξη 4).

Read more
1
10/10/2008 3:00 μμ - 10/1/2208 10:00 μμ

Πρόσκληση – Ημερήσια Διάταξη Συμβουλίου Μουσείων – Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008, ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του κτηρίου του Υπουργείου Πολιτισμού

Σας ειδοποιούμε ότι το Συμβούλιο Μουσείων θα συνεδριάσει την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008 και ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού, Μπουμπουλίνας 20-22, Αθήνα, σύμφωνα με την ακόλουθη Ημερήσια Διάταξη (Πράξη 4).

Read more
2
10/10/2008 3:00 μμ - 10/1/2208 10:00 μμ

Πρόσκληση – Ημερήσια Διάταξη Συμβουλίου Μουσείων – Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008, ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του κτηρίου του Υπουργείου Πολιτισμού

Σας ειδοποιούμε ότι το Συμβούλιο Μουσείων θα συνεδριάσει την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008 και ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού, Μπουμπουλίνας 20-22, Αθήνα, σύμφωνα με την ακόλουθη Ημερήσια Διάταξη (Πράξη 4).

Read more
3
10/10/2008 3:00 μμ - 10/1/2208 10:00 μμ

Πρόσκληση – Ημερήσια Διάταξη Συμβουλίου Μουσείων – Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008, ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του κτηρίου του Υπουργείου Πολιτισμού

Σας ειδοποιούμε ότι το Συμβούλιο Μουσείων θα συνεδριάσει την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008 και ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού, Μπουμπουλίνας 20-22, Αθήνα, σύμφωνα με την ακόλουθη Ημερήσια Διάταξη (Πράξη 4).

Read more
4
10/10/2008 3:00 μμ - 10/1/2208 10:00 μμ

Πρόσκληση – Ημερήσια Διάταξη Συμβουλίου Μουσείων – Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008, ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του κτηρίου του Υπουργείου Πολιτισμού

Σας ειδοποιούμε ότι το Συμβούλιο Μουσείων θα συνεδριάσει την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008 και ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού, Μπουμπουλίνας 20-22, Αθήνα, σύμφωνα με την ακόλουθη Ημερήσια Διάταξη (Πράξη 4).

Read more
5
10/10/2008 3:00 μμ - 10/1/2208 10:00 μμ

Πρόσκληση – Ημερήσια Διάταξη Συμβουλίου Μουσείων – Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008, ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του κτηρίου του Υπουργείου Πολιτισμού

Σας ειδοποιούμε ότι το Συμβούλιο Μουσείων θα συνεδριάσει την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008 και ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού, Μπουμπουλίνας 20-22, Αθήνα, σύμφωνα με την ακόλουθη Ημερήσια Διάταξη (Πράξη 4).

Read more
6
10/10/2008 3:00 μμ - 10/1/2208 10:00 μμ

Πρόσκληση – Ημερήσια Διάταξη Συμβουλίου Μουσείων – Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008, ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του κτηρίου του Υπουργείου Πολιτισμού

Σας ειδοποιούμε ότι το Συμβούλιο Μουσείων θα συνεδριάσει την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008 και ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού, Μπουμπουλίνας 20-22, Αθήνα, σύμφωνα με την ακόλουθη Ημερήσια Διάταξη (Πράξη 4).

Read more
7
10/10/2008 3:00 μμ - 10/1/2208 10:00 μμ

Πρόσκληση – Ημερήσια Διάταξη Συμβουλίου Μουσείων – Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008, ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του κτηρίου του Υπουργείου Πολιτισμού

Σας ειδοποιούμε ότι το Συμβούλιο Μουσείων θα συνεδριάσει την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008 και ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού, Μπουμπουλίνας 20-22, Αθήνα, σύμφωνα με την ακόλουθη Ημερήσια Διάταξη (Πράξη 4).

Read more
8
10/10/2008 3:00 μμ - 10/1/2208 10:00 μμ

Πρόσκληση – Ημερήσια Διάταξη Συμβουλίου Μουσείων – Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008, ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του κτηρίου του Υπουργείου Πολιτισμού

Σας ειδοποιούμε ότι το Συμβούλιο Μουσείων θα συνεδριάσει την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008 και ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού, Μπουμπουλίνας 20-22, Αθήνα, σύμφωνα με την ακόλουθη Ημερήσια Διάταξη (Πράξη 4).

Read more
9
10/10/2008 3:00 μμ - 10/1/2208 10:00 μμ

Πρόσκληση – Ημερήσια Διάταξη Συμβουλίου Μουσείων – Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008, ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του κτηρίου του Υπουργείου Πολιτισμού

Σας ειδοποιούμε ότι το Συμβούλιο Μουσείων θα συνεδριάσει την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008 και ώρα 15.00, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού, Μπουμπουλίνας 20-22, Αθήνα, σύμφωνα με την ακόλουθη Ημερήσια Διάταξη (Πράξη 4).

Read more
Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset